Hela varberg gråter, rip!


Idrott

Så här ser stockholmare ut på idrotten!

linnea & clara hälsar god jul i efterskott!

 


Svar på tal!

Hej Nelly!
Han är en duktig tränare och brukar oftast ha rätt bra övningar. Nu i ettan så tränar vi mestadels bara grunder i hoppningen, alltså inga höjder utan vi tränar på sits, tempo osv för att vi sedan ska kunna hoppa de högre nivåerna på rätt sätt. Så höjder är inget du ska förvänta dig varje träning, men däremot kommer du utvecklas inom grunderna, vilket du sen kommer att behöva för högre höjder. Men ja, självklart rider du på den nivån du ligger på. Alla delas upp i grupper efter ridnivåer och får sedan sin individuella träning efter hur långt de kommit inom hoppning. I tvåan och trean däremot tränar man inte för Mårten, inte som det är nu iallfall.
Hoppas det var till hjälp!
Mvh Malin!

Var det bara en dröm eller ligger det lite sanning bakom det hela trots allt?


Världens bästa flickor!

Nu börjar alla mina kära vänner dra sig hemåt mot Varberg igen innan skolstarten på tisdag. Även jag åker ner imorgon med en hel del blandade känslor inför vårterminen. Men jag hoppas att allting löser sig och blir bra såfort jag får träffa flickorna igen. Ni betyder trots allt riktigt mycket, vänner för livet! Right?

Redan denna veckan kör vi igång på direkt med hoppträning och stalltjänst, till helgen blir det även helg stalltjänst för mig, madde, malin i tvåan och några flera. Inget man peppar till när man varit ifrån det snart en hel månad? Lär kännas en del dagen efter. Till helgen gör vi det även på vårat vis och startar upp det sista terminen som ettor med en rejäl fest! Thats how we do it!


Skolstart

Nu på tisdag drar skolan igång igen. Ska bli så jävla skönt eller va säger ni?
Uppdateringen på bloggen har ju inte vart den bästa nu under jullovet hoppas på att den blir bättre nu när vi börjar skolan igen. Vi kör igång med mjukstart på Tisdag. Stalltjänst och hoppträning!

RSS 2.0