Lycka till!

Vill bara säga lycka till tjejerna som ska till Laholm och tävla imorgon, håller tummarna för er tjejer!
Ses på söndag!
Jag är hemma och hälsar på familjen och äter äpplepaj, älska livet!

Göteborg!

Sitter "hemma" i Göteborg nu, ska vara här tills imorrn. Flyttade ju idag, så nu bor jag i en egen lägenhet. Fast jag delar toalett och kök med tyå två andra. :) Det kommer bli supermysigt! Sen blir det inflyttningsfeest!
Red ett pass på Conquest idag, det gick superbra! Red galoppbommar med lite olika antal språng emellan. Sedan red jag lite på gräsbanan och till sist skrittade jag och Madde ut :)
Finaste <3

Praktik!

Sitter i datasalen i skolan och kollar runt på lite olika hemsidor. Verkar som om jag och madde hamnar i hovstallet i stockholm i två veckor. Först kollade vi lite på Tobbe Larsson i skåne men han tar inte emot praktikanter tyvärr, så det får bli hovstallet. Det blir säkert skit bra! Nu är det äntligen fredag! Min storebror kommer och hämtar mig om en timma så då blir det hemgång! Riktigt skönt, men kommer tillbaka imorgon för då ska jag och madde ha myskväll & på söndag blir det stalltjänst. Inget jag ser fram emot men det är som de är.


Praktik!

Nu sitter jag och Svennis här och letar praktikplats, det blir troligvis på Stall Månsegården hos Svante Johansson och Nina Sturesson :) Gött! Så jäkla grymt att man får möjliigheten att hitta en sådan praktikplats här! Älska SRG!

På onsdag drar några i klassen till Flyinge och kollar på Unghäst clinic för Rolf-Göran Bengtsson, ännu mera asgrymt! Natten kommer att bli lång men vi kommer ha så himla kul!



// AllvetarN

Slut på det tråkiga!

tycker vi har snackat för mycket om allt tråkigt som har hänt på srg så nu får det va slut på det, det är ju inte det ni vill höra, eller?
vi är ju igentligen världens goaste klass, vi har ju alltid kul tillsammans så nu får vi skärpa oss tjejer och sluta med dom här fassornerna! :)

Idag har varit lite knepigt väder i lilla varberg ena sekunden har det varit varmt andra sekunden har det blivit molnigt och jätte dimmigt, men trots det så blev det ett ridpass i paddocken. Jag(skogen), matilda, svennis och emelie k var i paddocken och idag gick det så bra med yana hon va så duktig. tog några skutt och försökte träna på att hålla ett jämt tempo och få med mig ytter sidan. tyckte att jag lyckades riktigt bra och
fick matildas proffs hjälp! :)

Det var allt från mig,
puss och kram! :)












































Torsdag

Godkväll alla bloggläsare.
Tänkte uppdatera ett tråkigt inlägg, det är i alla fall något.
Dagen har vart lugn med lite vanliga lektioner men slutade ganska tidigt så det va skönt. Ridit två hästar, Stormpojken och min egna Merca. Gick mycket bra med båda.
Imorgon är det fredag och då ska jag hem till familjen och min älskade vän Linnea tar hand om Merca. Hon ska få ta det lugnt i helgen och Clara ska eventuellt rida henne om hon hinner.
Tänkte berätta lite om Flyinge resan, som ska bli så jävla rolig.
Vi ska ta tåget ner till Lund och buss till Flyinge därifrån. Kolla Roffes clinic! Ska bli tjocknajs ni anar inte.
Hemresan är dock lite mindre klar, haha. Tanken är att vi ska gå på kvällen till Lund på något vänster och ta 05.32 tåget hem eller när det nu gick.
Vi ska vara uteliggare! Har ni hört så roligt ?

svar på kommentar

Sofie om Älskade SRG:
hej,
har en fråga till er som bloggar här!
hur är sveriges ridgymnasium? är väldigt sugen på att börja där, går i nian nu liksom.
undrar vad man gör om dagarna i skolan o sånt där?
är det kul? ;)
och vad kan man jobba med i framtiden, om man inte är så sugen på högskola?
jätte tacksam för svar! :)


Svar: Kul att du vill gå här börja i Varberg det är bäst här!
Det är super roligt att gå här. Jag har nog aldrig skratta så mycket. Skolan är bra. Helt okej lärare och sånt.
På dagarna har vi antigen stalltjänst eller rider eller lektioner. Det känns inte riktigt som om man går på en skola mer som ett ridläger :)
Det är jätte roligt här ångrar verkligen inte mitt val!
Man kan bli beridare hästskötare och en massa annat man kan bli vad man vill inom häst världen och annat också!
Vi får lära oss en massa i stallet och dom förbereder oss bra inför arbetslivet!
Så om du gillar hästar ska du verkligen börja här!


// Svennis


Älskade SRG

Hoppas ni inte glömt av mig älsklingar?- inlägget är egentligen bara till er, men för att ni alla ska se får jag skriva ut det här!
Först vill jag tacka alla hur sjukt bra jag hade det med er i Varberg, och det går inte en enda dag utan att jag saknar er.
Förtillfället önskade jag faktiskt att jag kunde komma tillbaka till er, men tyvärr är det inte så lätt. Hästar är vårat liv, right? och vem vill förlorar ett liv som fortfarande har ett fungerande hjärta, eller egentligen två.
Ni är dom bästa, och kommer heller aldrig glömma er- och tro mig jag kommer komma och hälsa på!
Jag älskar er

/Johanna


Världens bästa





Längtar tills nästa vecka. Då sitter alla eller några av oss på tåget ner till Flyinge för att kolla på Roffes clinic. Ska bli så jävla roligt!


Orka rubrik.. :D

Tjoooo bloggen, Ninnie "Hoppar'N" Skagerlund här;)
Känner att jag inte har bidragit så mycket på denna blogg så nu får det bli ändring! :)
Idag har vi suttit framför skolbänken heela dan och det roligaste var väl sista biologi lektionen med Sükru då vi fick studera hästarnas bajs i hagen för att se om det fanns något liv i det..;)
Ha det göttans!! :D

Detta visste ni inte!


Ooops!


Lite sådär...

Tycker att vi har varit lite sådär halv dåliga på att blogga. Skärp er flickor!
De är inklusive mig då alltså, haha.

Dagarna rullar på här i Varberg, livet leker. Världens goaste klass, är just
nu i topclass!

Mer uppdatering kommer fram mot dagen. 


Presentation


Tycker vi alla borde göra en presentation av oss. Så ni verkligen vet vilka vi är och känner igen oss om ni ser oss. Så jag tar och börjar så får jag hoppas på att dom andra hänger på den idén. Eftersom jag brukar vara mobbad så skulle det inte förvåna mig om dom skiter i detta nu. Haha ;)

Jag heter Matilda "Satmaran" Edfeldt. Satmaran kom för jag gillar att bråka med allt och alla. (skämt)
Kommer från Ale Kommun som ligger några mil norr om Göteborg. Intressant va??

Jag har en fantastiskt fin häst. Mercedes heter hon och hon är svart som natten. Hon börjar bli gråhårig och 11 år gammal.
Här är en underbar bild på oss från tävlingen i helgen, när jag hoppar upp så smidigt.

 

Jag heter Emelie "Svennis" Svensson

Jag kommer från Borås. Jag bor med Emelie KK i en lägenhet.

Jag har skolhäst men har med min skadade 4åring som extrahäst. Jag har tävlar 120cm på storhäst och nu det senaste har jag bara tävlat unghästar.

Jag som person är lite blyg men när jag börja prata har jag svårt att sluta haha! Jag älskar att reta folk och det tror jag Matilda kan intyga haha!

Jag och min fina Palermo

Nu kommer en ganska lång(?) hyfsat tråkig presentation om mig...
Jag heter Madelene "Tvärskön" Augustsson, endast för att jag e så jävla skön som person osv :D
Jag har skolhäst för tillfället, min lilla travare funkade inte att ha med i skolan så just nu är jag ingen hästägare, men vi får väl se vad som händer i framtiden :D
Jag totaltrivs i skolan och den underbara klassen! Jag bor förövrigt i frillesås, en liten bit utanför kungsbacka typ. Jag älskar o festa, det är typ det mitt liv går ut på ! :D Helt awesome..  jag har väldigt lätt för att bjuda på mig själv och jag tar ingen skit, folk som trycker ner mig trycker ner fel människa, det bara är så ;) Don't mess with me, jag kan verka underbar men fuck no. Det bor en djävul i alla.
Älskar mina underbara brudar här nere i Varberg, ni är underbar :D <3
(På bilden ser ni mig och underbara Roos, :) jag vet min sist är förjävlig, so what ? :D)

 

 

Hej! Jag heter Malin "Legenden" Backlund! Kommer från Härryda, lite utanför sveriges framsida, GÖTEBORG!

Bor tillsammans med Madelene & 08 bruden Micaela i skräckhuset. Rider skolhäst men har haft ett flertal hästar innan. Tog inte med mig någon häst hit just för att det ska bli lättare för mig att åka hem till min pojkvän & mina vänner på helger & lov utan att behöva tänka på hästen. Trevlig tjej om man har mig på rätt sida! Har man inte det, ja då får man skylla sig själv hehe.

Jag på skolhästen izzy!

 

 

Hej! Jag heter Malin "Legenden" Backlund! Kommer från Härryda, lite utanför sveriges framsida, GÖTEBORG!
Bor tillsammans med Madelene & 08 bruden Micaela i skräckhuset. Rider skolhäst men har haft ett flertal hästar innan. Tog inte med mig någon häst hit just för att det ska bli lättare för mig att åka hem till min pojkvän & mina vänner på helger & lov utan att behöva tänka på hästen.
Trevlig tjej om man har mig på rätt sida! Har man inte det, ja då får man skylla sig själv hehe.
Jag på skolhästen izzy
Hej! Jag heter Malin "Legenden" Backlund! Kommer från Härryda, lite utanför sveriges framsida, GÖTEBORG!
Bor tillsammans med Madelene & 08 bruden Micaela i skräckhuset. Rider skolhäst men har haft ett flertal hästar innan. Tog inte med mig någon häst hit just för att det ska bli lättare för mig att åka hem till min pojkvän & mina vänner på helger & lov utan att behöva tänka på hästen.
Trevlig tjej om man har mig på rätt sida! Har man inte det, ja då får man skylla sig själv hehe.
Jag på skolhästen izzy!

Tja, jag heter Emelie "KK" Karlsson. Bor med Svennis i vår fina lägenhet. Kommer från Kolsva. En by utanför de omtalade Köping!!
Jag har med mig min egna ponny som heter Cocktail. En söt liten arab som de bara är problem med just nu.
Vi har varit ute och tävlat lite LD-LC i hoppning och LC-LB i dressyr. Med blandade resultat. Jag har ridit lite olika hästar innan jag fick Cocktail. Jag är ganska blyg av mig men med rätt personer kan jag prata på bra ;)

 

 

Hej, jag heter Johanna ''sotarN'' Majlöv och anledningen till mitt otroligt snygga mellan namn är för jag röker.
Jag kommer från en låten håla, eller nej inte så liten men iallafall Trollhättan som ligger 7 mil utanför Göteborg, så har ju bara 1 timma ifrån stan haha.
Det senaste har jag inte vart alls mycket i skolan eftersom det kommit allt för mycket i vägen, sjukdomar och en massa annat- och nej alltså ingen HIV eller så haha?! men min älskade brudar, jag lovar det ska ändras!
Förtillfället rider jag skolhäst för min prinsessa hemma är för komplicerad att ha här, och har nu även slutat med att jag fått lägga ut henne på annons eftersom jag inte har tid med henne..
Är en helt störd person som kan prata rätt mycket om jag så gärna vill, men oftast hänger jag bara på andras snack och låtsas som jag förstår haha!

Bild på mig och mitt hjärta





Chacha
Beatrice Wittbom presentation nu!!
Jag är en mycket trevlig och snäll tjej, faktiskt. Älskar att prata på om allt mellan
himmel och jord, har flera egan hästar, men till Gymnasiet har jag med mig min lille
fule hest Pinnoichio, en 6årig valack efter: OKÄND! Hahah.
Gillar skräckfilmer och kan över 100 spökhistorier, de duuu.
Men om vi ska prata om hästresultat, har jag vinster upp till NAT hopp, kvalad MSV,
Kvalade även till SM dressyr på min b-ponny. På storhäst rider jag nu upp till 110cm med
mål till 120cm.
Älskar min klass i Varberg, vad folk än kommer att skriva för kommentarer, kommer jag
aldrig att ändra uppfattning om min älskade klass eller skola! Jag kommer nog mest
skriva "Svaris På Talis" här på bloggen, watch out!
jag och den ökände bellman...

Tjeeeena! Ninnie Hoppar'N Skagerlund is in the building!! ;)
Jag e en ganska blyg tjej från den glada staden GÖTEBORG, men när man lär känna mig så e det svårt att få mig att sluta prata och skämma ut mig själv.. ;)
Jag rider skolhäst här på Srg endast för att hemma har jag sto+föl o det får man inte ta med till skolan:(
Jag har tävlat upp till L:B hopp med min ponny och när jag är hemma tränar jag Msv dressyr, så in your face!! Nej men skämt åsido så är jag en hoppbrud i grund och botten, tränar upp till 130 på stor häst och Älskar att tävla! ;D
Tack o hej leverpastej:)


Hallå där!
Det är alltså jag som är Emelie "skogen" Lindskog, jag är en glad och go tjej som kommer från lilla kungälv som ligger en bit utanför göteborg! :) Jag är en pratglad tjej det kan ju mina goa tjerjer intyga, men jag kan också vara väldigt blyg kan va svårt att tro när man träffat mig, haha skämtosido! :)
Jag har med mig min lilla prinsessa Sörbys yana som är en c-ponny new forest som jag tävlar med i hoppning :D jag har ridit yana lite till och från men nu det senaste halvåret har jag ridit henne regelbundet. Men för bara en månad sedan eller nått så blev hon min :) Vi har tillsammans hoppat upp till LB men tränar på LA höjder hemma, min lilla prinsessa har faktiskt flygit över 120 med mig på ryggen :)
Men om någon som har förslag på storhästar som är tillsalu/ foder skriv gärna till mig!
Btw jag rekommenderar starkt SRG varberg till dom som ska söka i vår, det är en super bra skola som lägger in fritidsintresset i skolämnerna + att man lär sig sjukt mycket av våra duktiga hopp och dressyr lärare :)
Det var allt från mig, 
puss och kram! :D 


Härlig dag







Jätte skön dag idag. Bara massa stalltjänst och hoppträning i detta sköna vädret.


Matteeee!

Idolkväll igår! Allt var kaos, hahah. Bea äter upp all mat och godis. Matilda bloggar och facebookar Jag försöker sova Linnea och Clara hoppar runt och dansar Nu är det iaf matte! Jag och Matilda fejjdar in too darkness tilsammans ;)

Citat


Tilde: Nu ska jag göra en stöld..kommer tillbaks med en kaka.
Sen ska Bea hämta kakor till alla så kommer hon med hela kakpaketet.
Matilda: Men inte hela kakpaketet fattar du väl!
Bea: Men vaddå?
Tilde: Gå till tillbaks med kakorna, du är ju kriminell!


Mårten står och pratar med oss plötsigt säger
Linnea:
Mårten är ditt hår naturligt lockigt eller permanentar du?
Mårten: Jag sover med sånadär spolar haha.

Linnea: Mårten litar du inte på oss?
Mårten: NEEEJ!!


I helgen "kastade" svennis in ett stolsben i ett rum och sedan kom Marcus ut med stolsbenet och var jätte arg.
Emelie:
Men jag kastade inte in det jag putte bara in det.
Haha!


Rubrik jävel


Nu är det så att alla uppdaterar väldigt dåligt! så jag och tilde ska stå för uppdateringen ikväll! Videoblogg kommer så håll utkik!

Hälsning


En godnatt hälsning till våra underbara läsare ;) Imorgon böjar en ny och rolig vecka seeeeeeyaaa!






Clara ♥ Peppar




Härlig söndag



Vi eller jag kanske man ska säga har vart lite upptagna ihelgen. Jag har vart hemma en vända och igår var det avslutningsfest för Johanna och "födelsedagsfest" för mig.
Idag var vi ute och skritta i det fina vädret. Här kommer fantastiska bilder på mig och hästen.




Haha fint!

Nu ska jag, Tilde och Svennis åka och köpa pizza. Senare blir det Robert Gustavssons kväll :D
Ha de bäst!


Fredag




Jobbiga fredags lektioner eller vad man ska säga!


Vad jobbar han med? Köra bil.


Inte dåligt?

riktigt bra att dom tar upp Rolf-Görans VM vinst i parlamentet inte ofta man hör om ridsport på tv och så,
Håller ni med oss? :)
bara det att dom säger att han vann EM och det tar vi som en förolämpning...




puss och kram!
Skogen och HopparN ;)


Citat



mys kväll!

Precis avslutat våran super duper kväll hos mig och Ninnie med kladdkaka och mycket skratt! :)
fast saknade några av våra goa tjejer, kan säga att dom missade något :D men nu sitter jag och ninnie och checkar parlamentet och funderar på att gå och lägga oss för ovanligheternablir alltid lika sent här men, men kul har vi! :)
hörs
puss och kram goingar! :)





man måste vara smart!


Använd era öron

Anonym om Feest!:
Gr8! Vart håller ni till!?



Svar: Följ musiken så hittar ni rätt! ;)

Tagga

Hej och hopp lingon snopp!
Fy fan va jag är trött, det tar på krafterna att ha så roliga kompisar jag har i klassen. Skrattar i stort sätt hela tiden och har träningsvärk i magen tillomed. Fast undra om det är efter sits träningen eller om de är för att jag har skrattat lite för mycket?

Kommer sakna älskade Johanna som ska lämna oss..typiskt vi som var Back on Track nu! Du måste hälsa på!
Men än är det roliga inte slut! Lördag kommer bli tjock najs som Sukru säger!

Ett bildlöst inlägg =(


Hett! <3

Tänkte bara slänga in en feetheet bild på mig, från när jag och Josse yrade runt inne på GeKås idag! Ååååh, jag ville ha min sol-keps!!

Johanna <3

Vår älskade Johanna kommer att lämna oss! Vi hoppas att du väljer rätt nu och att du alltid kommer tänka på oss . Glöm oss aldrig, vi glömmer aldrig dig!! <3 <3
//Tilde och Elin

Feest!

Anonym om SRG varberg ♥:
Hörde jag fest!? Då hoppas jag att vi röjjarkungar SRG 2 är välkommna!
IP: 77.219.200.128
Självklart! ;)
Vi älskar SRG2 <3 <3
// Tilde och Elin

Alltid lika seriösa?


Haha ibland så...

As nice!

Tjeeeeena!

Har fått en massa goa mejl på min facebook om folk som vill gästblogga, hur kul är inte det??
Haha, kommer vara snäll och försöka ta med det flesta..och sen är det ju andra på bloggen också som måste gå med på några...haha!
Åh, jag är typ kär min i klass, för mer nöjd kan man fan inte vara! Även fast ni på Kungsbacka säger att ni har det jätteroligt, så kan jag verkligen inte förstå hur mycket roligare det kan vara.  Jag verkligen älskar min skola, klass, lärare och ja, allt!! Haha, starka ord.

Om ni vill få en underbar Gymnasie tid välj Sveriges Ridgymnasium, vilken skola du väljer, spelar ingen roll. Alla skolor verkar/är iaf UNDERBARA!!

//Den otroligt gulliga Bea!! :)

jag gjorde ett sjävporträtt innan...<3


Gästbloggning från Kayla Fogelström

Hej alla som läser varbergs utan tvekan bästa blogg!
Mitt namn är Kayla! Jag rider för världens bästa klubb, Varbergs Ridklubb ofcourse! Just nu har jag 5 hästar hemma, jag har ponnys som kommer och går kan man nästan säga! Får tävla och rida andras hästar rätt mycket! Men jag har också världens finaste bästa c-ponny, MIN! Apollo heter han! Vi hoppar i eliten, MSV. Har vart med i både div 1 och elit laget. Med framgång! Och det är sällan jag åker hem från en tävling med denna ponnyn utan pris! Han har plockat hem nästan hälften av mina 300-400 rosetter osv!

Sen har jag en till c-ponny som jag precis har slutat tävla för hon ska hem till sina ägare. Våran första tävling vi gjorde vann vi, och sedan dess har det bara gått bra! Sen har jag en d-ponny hemma som hoppar HÖGhus, herregud vad fin hon är, hoppar som en gud!

Våran första tävling vann vi också! Ja det är sånna ponnysar jag har hemma. Underbara varelser! Ja mer i detalj kan ni ju läsa på min blogg! Http://kaylatf.blogg.se

Innan allt detta har jag haft elit b-ponnys utan tvekan!;) Pommelo var en av dom en vit liten b-ponny jag hade som plockade hem nästan hela andra halvan av mina 300-400 rosetter mm! Startade SM med honom osv! Otrolig ponny, plockade hem pris efter pris! Saknar den tiden kan jag säga! Dessutom kom Pommelo och hans nya ägare 5:a i SM!

Sen har jag ju startar flertal stilhoppningar med! Det sämsta vi kommit då är nog 5:a!
Mountain horse är ju stilhoppning cup kan man säga. Final blire, japp jag leder!:D Suveränt! Underbara ponnysar!

VISSTE NI FÖRRESTEN ATT KAYLA RIDER FÖR VARBERGS RIDKLUBB? woop woop, men glöm då förehelvete inte att besöka hennes blogg!





Tack Kayla för att du ville gästblogga!


Införa en ny sak här på bloggen!

Hej Höglanda och alla andra underbara människor!

Idag fick jag världens snilleblixt! Varför inte låta folk få gästblogga på våran
blogg?! Eller ja, Inte vilken random blogg som helst ska få kunna gästblogga. Utan bara
några stycken som jag väljer. De kommer kunna *marknadsföra sin blogg
Eftersom våran blogg statistik är ju helt enkelt otrolig med tanke på hur kort tid
vi har haft den.

Så bered er för typ 1-3 ggr i veckan någon jävel som kommer gästblogga.

Svar på kommentar!

Svar på tal Till en ovetande brud på höglanda: Så snälla små 95or, spara bloggen och läs om 5 år så förstår ni att könssjukdommar inte är fräckt att samla på! Pöss på er gullungar <3

Jag bara älskar detta :) Du vet ingenting om våran ålder gumman :) JAG är 94:a och går i SRG 1 plus typ 6 till i denna klassen är 94:or :) Så du har helt fel med det där med att vi är små och 95:or. Döm inte gumman :)
Och om 5 år har vi vetat i 7 år att könssjukdommar inte är "fräckt" jag menar va fan :D Det är ju eran skola som kryllar av det? :) Gullungar? Tack ! Synd att jag inte kan säga detsamma. Äckel.

Svaris på talis

Hahahahahaha kungsbacka kommer föralltid vara bättre än varberg! :p har alltid vart och kommer alltid vara! ;)
eran blogg är någotg åt det patetiska hållet medans kungsbackas är underhållande! Så snälla små 95or, spara bloggen och läs om 5 år så förstår ni att könssjukdommar inte är fräckt att samla på! Pöss på er gullungar <3


Svar: men eftersom  du skrev "hahahahahaha" - Så måste vi väll underhålla dig på något sätt? egd

Fail



Skogen och Bea dansar!
HAHAHA


Vi har gjort de igen


Haha



Gullungar!


Matilda Hjärta Oskar Linnros = Falskt


Matildas dröm är krossad...
Men vem är denna Markus då Matilas nya förälskelse???
Vem vet det kanske finns en ny kille i Matildas liv...
Fast nä Oskar Linnros är det enda Matilda har i sina tankar och drömmar ;)

Filmer från dagen :)



SRG varberg ♥

Har haft en underbar kväll/dag med folket här på SRG! Måste bara säga att jag älskar er allihopa! Trivs för bra här i varberg alltså! Dressyrträningen med izzy idag gick långt över mina förväntingar, jätte nöjd verkligen! Måste även ta chansen och säga att Svenolof "Son of a bitch" är jätte gullig som tar risken och lånar ut sitt partytält till oss i helgen! Vilket betyder fest för matilda som fyllt år. Tyvärr var tältet ganska litet, men det löser vi, emelie svensson, du får helt enkelt sitta utanför! Svenolof vill inte ha potatissallad i sitt tak! ;)


Ta det lilla lugna

Efter lite stök och bråk är SRG 1 Varberg på banan igen eller vad säger ni tjejer? ;)
Tycker vi höjer uppdateringen lite mer. Imorgon kommer det videobloggar!

Och våra läsare som antingen älskar oss eller hatar oss.. Chansar på att ni hatar oss ;)
Ni kan väl komma med lite roliga förslag vad ni vill se osv..


Vi vet att du besöker oss

Tänkte slänga in en liten hälsning till Mårten som läser våran underbart seriösa blogg. Hej Mårten!


Tjaa Tjaa

Godkväll alla kära blogg läsare!
Ville bara säga att ta bloggen med en nypa salt haha vi är inte speciellt seriösa med det vi skriver. Haha ni är otroligt lätt provviserade ;)

Har haft en rolig dag/kväll på SRG med underbara människor mycket skratt och flum!
Vi såg våran kära hopptränare hoppa idag man måste ju se hur ens tränare rider eller hur? ;)


Måste bara visa det här klippet från Roffes otroliga ritt!

Helt otrolig är han!

Smääälter

Bara jag som smälter när jag ser Ballyhar King? älskar den ponnyn.
Den är så himla häftig, den är verkligen inte som någon annan,
den sticker ut.

FINNS DET INGEN MED 350 000:- i BAKFICKAN???

Chaa chaaa

hej bloggeN,

Vi har visst spårat ur? Fattar inte vad som är fel med att strula med en massa killar
och bli jätte full och gå lägga sig i en trädgård, jag menar det händer la varje dag i
denna värld?? <333 

Svaris på talis

kungsbacka har inte alls haft någon kvarka iaf när det gäller srg men dock har dem haft ringorm som är helt och hållet borta nu!

Svar: Bra, då vet vi det! :)

Rubrik? De är väl onödigt..

Ligger i min säng hemma i skräckhuset. Klockan börjar bli lite väl mycket och har en hel del sömn att ta igen också för den delen. Men vafan! Man kan inte sova bort livet. Dagen har varit.. eh ah! Man får skylla sig själv helt enkelt, man mår som man förtjänar! Har storstädat efter kvällens efterfest hos oss. Städat både tak, golv och dörrlister från potatissallad.
Tyvärr har vi fått fettfläckar på tapeterna i hallen, annars var kvällen rätt felfri!
Och det tror jag dem flesta kan hålla med om?

Imorgon blir det dressyrträning för bästa tränaren eva! Om man nu kommer upp ur sängen som sagt.
Men nu ska jag försöka att sova iallfall, lyckas jag inte, ja då har jag iallfall försökt! Hehe.

Det du inte visste

Några av oss va på våra konkurrenters hemmaplan i helgen.. Ett tips till er flickor är att kolla lite mer diskret nästa gång ;)
Puss!


EM GULD!!!!

Hur jävla bra är inte Rolf-Göran?

Seriöst ryser av hans otroliga bra ritter helt fantastiska!
Så ett stort GRATTIS till Roffe!!!

// Svennis

Tråkigt


En sak som jag tycker är jävligt tråkig är att ni ogillar oss så himla mycket. Varför gör ni det?
Och om vår blogg är så ur dålig vad gör ni då här och kommenterar? Ni måste ju gilla oss lite iallafall för vi får ju kommentarer ;)
Nu har vi slappat till oss lite med uppdateringen tycker jag, men denna veckan ska uppdateringen bli på topp. Tror dom flesta håller med mig.

Så älskade läsare håll koll det ska bli mycket mycket uppdatering i veckan!


Hej alla snygga





Har ni saknat oss?


Hello!

Tänkte bara titta in o berätta lite om galna gårdagen som bara var helt sjuk! Men helt underbart rolig!
Malin däckar i trädgården.
Josefine får sy knäet.
Matilda strular med Marcus.
Tilde spyr.
Alla hade grädde i håret.
Det var potatissallad på väggarna, på golvet och i taket.
Alla var jävligt glada.
Alla var jävlig fulla.
Allt var jävligt lyckat ändå.

Helt awsome kväll, vill tacka alla som var där, och så måste jag säga att vi måste göra om det.
Älskar SRG varberg! Finns inget bättre, vi är som en stor familj och jag älskar er!


Avslutar med en bild på lyckliga människor!
// Madelene "Tvärskön" Augustsson!

Jag delar med mig av det goda...

Här kommer en bild från juni denna sommaren, åh jag är vacker som få!!



JAG VÅGAR BJUDA PÅ MIG SJÄLV, vågar du??


AHAHHAHAHA

Asså ni som har det väldigt tråkigt, ni MÅSTE se på denna videon.
Eller inte bara ni som har det tråkigt, ALLA måste se den. HAHAHAHHAHAH.
Så jävla kul xd

Dagen

Igår hade ett flertal människor från SRG fest, ÅH JAG VILLE VARA MED.
Har tittat på bilderna med människor som ser över lyckliga ut! haha.

Tänkte att vi här på bloggen kunde starta upp typ "Veckans Ekipage".

Skicka in en bild på dig och din häst när ni är som lyckligast och så
skriv en kort text. Den finaste bilden lägger vi upp här på bloggen.
Ni som vill ha detta, skriv gärna en liten kommentar så vet vi! :)

// Bea

Svara hit och dit.

Höglanda har aldrig vart med i någon lek. Det var ni som startade detta.

Svar: Jodå, vi startade och "Highland" fortsatte.

Galen kväll!


säger det en gång till

Jag vill ha ingvarsson<3Jag vill ha ingvarsson<3 jag älskar varberg och alla och alla fina vänner man har fått har<3

emelie <3 ingvarson

Jag vill ha ingvarsson<3

heeej

Heeej jag är bäst varberg är bäst jag älskar varberg vi i varberg är bäst :-D<3

KUNGSBACKA, VARBERG & SVEDALA

Varför jag (Beatrice Wittbom) tror man sökte till de olika SRG skolerna.

KUNGSBACKA:
* En ny mycket fin anläggning
* 30 minuter från Göteborg
* Elevboende
* Sofia Genne
* Många tävlingar


VARBERG:
* Svante Johansson
* Flera stora tävlingar om året tex. GP-ponnyn, Varbergs Hoppet.
* Fina bra ridvägar och även stora hagar.
* Flera skolhästar har tävlat 130
* Helt nybyggda anläggningar byggda 2006.


SVEDALA:
* En av världens finaste anläggningar
* Tobbe larssons gård ligger mindre än 20 min
* Zettermans tränar där.

(Sen så vet jag inte så mycket mer om Svedala, skriv gärna en kommentar ni som vet!)

NEGATIVA SAKER MED ALLA SKOLORNA.

KUNGSBACKA:
* Där har flera gånger varit sjukdomar i stallen tex. Kvarka.
* Små grushagar (Har dock överseende med detta, där står ju många hästar)
* Rykten säger att det finns många snobbar på skolan och installade.
* Höga betygspoäng, bara det med de högsta poängen kommer in.

VARBERG:
* Ligger precis utanför ett Industri område, som gör att det ofta kommer lastbilar.
* Man får skaffa eget boende inne i Varberg, vilket alla kanske inte har råd med.

SVEDALA:
* INGEN ANING!

Haha, om någon vet "inte så bra grejer med Svedala" kommentera gärna.

Jag vill inte klaga på någon skola, för jag vet inte mycket om Kungsbacka eller Svedala.
Kungsbacka kanske är JÄTTEMYCKET roligare än Varberg, vad vet jag? Jag går ju här
i Varberg och jag är mycket nöjd över mitt val, så jag kan inte förstå hur mycket bättre
kungsbacka skulle isf bli.

Men samtidigt är ju Kungsbacka & Varberg samma skola. Bara att det ligger på olika
ställen. Man kan nästan säga att Varberg, Kungsbacka & Svedala går i samma klass!
Fast på olika ställen. Jag drar mig ur att trycka ner Kungsbacka, jag tänker istället blogga
om saker som sk. "Highland" vill att vi ska blogga om. Egna grejer. 

Jag tänker vara mogen att gå ut ur leken. Hoppas att ni på Höglanda, fattar att jag
är egentligen en snel hest. :)

// Beatrice Wittbom 


Jejeje

Fan vilken ful design och vilken öken tråkig blogg,
måste säga att höglanda bloggen är galet mycket bättre!
Lika bra ni tar bort bloggen och ger upp :)

Svar: Men om ni/du inte gillar bloggen, vad i helvete gör du här då?

kungsbacka

Sitter och kollar tävlingar i kungsbacka :o Är hästskötare för matilda i dag :)

Glass + Idol


Tjockis.se

Svar på tal!

Highlands största fan! om Back in business!:
haha ni fattar inte själva hur pinsamma ni är va? höglanda var först med srg blogg, och med tanke på vilka bloggare som deltar i höglandabloggen så har ni inte en chans att gå om dom ;) ni beter er som ni vore 10, snälla väx upp istället för o snacka skit om en skola ni är så sjukt avis på! ( och ja, det märks väldigt mycket att ni är det, haha)

GO TEAM HIGHLAND!

/ någon som väljer att vara anonym för hon är rädd för pedofiler :)

Svar: Hallå där! Dom flesta av hos kom även in på kungsbacka men valde varberg istället så hade vi varit avundjuska hade vi börjat i kungsbacka. Så nu vet du det! :)

Kallas oss pinsamma dumma och vad ni vill vi bryr oss inte haha puss

sunshine-

Kom och tänka på att jag bara gjort ett inlägg på denna sjukt grymma blogg! inte alls bra gjort av mig.
Eftersom jag inte är kvar i älskade staden varberg och inte heller hos min underbara klass så måste jag medge att jag faktiskt saknar dom, bättre klass får man leta efter- så kom inte och tro att ni är bra highland ;) Ni är faktiskt rätt kassa om jag får erkänna, hahah! och vet ni? jag skrattar åt era patetiska inlägg och alla era SANNA rykten, ni borde skämmas :)

Solen skiner för övrigt och jag är på bättrings vägarna, så brudar jag kommer tillbaka snart!
Idag blir det att rida min älskade häst som jag saknat något så otroligt och även vaccinera henne, får väl de hur det går? *host*


/ Johanna ''sotarN'' Majlöv



Följ oss via bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin


lagom häftigt!


illa. illa!

Har ju varit dålig bloggning från min sida men ska bättra mig! Har faktiskt vart så att min iphone har inte varit på min sida, har inte kunnat lägga upp bilder och tycker själv att det är väldigt tråkigt att läsa inlägg utan bild :) Men i kväll kommer iaf en video blogg komma in efter skritt turen :) någon som vet hur man lägger upp bilder från iphone? Hörs! // skogen :)

Ursäkta mig

Förlåt mig! Har ni saknat mig? Eller kanske inte bara mig utan även dom andra sköna brudarna.
Jag fyllde år igår och vi gick i skolan och firade mig, elin och Emelie på kvällen därför dålig uppdatering från min sida och de andras. Men nu är vi back on track bitches ;)
Idag ska ni få videobloggar och uppdatering så det skriker om det! See you later!!


Biologi

Sitter och har biologi!
Är rätt trött för det blev lite sent i går för vi hade övererasknings fest för Emelie kk, Elin och Matilda.
Det blev tårta och massa gått!
Såg att vi har fått lite arga kommentarer....
Haha kan ju säga direkt att vi skrattar åt er ;)


Back in business!

Vi hade tänkt oss att hålla oss utanför detta ,
men va fan man måste ha någon i bloggen som driver det såkallade "Highland" till vansinne.
Så här har ni oss, klassens två stoltheter Madelene "Tvärskön" Augustsson & Malin "Legenden" Backlund.

Vi kan ju inleda med att det inte ens är någon idé att ni klankar ner på oss, för det gör oss bara starkare :) Sånt gulligt ni skriver om oss skrattar vi ju bara åt. Så vill vi också säga att ni är överdrivet stolta över eran skola, jag menar vad är det för folk som går där? Det såkallade "Gula horhuset" vi lovar, det är omtalat ! :) Och då är det inget att vara stolt över, tro mig. Vi menar, det vi hört har fått oss att hulka av avsmaklighet. Vi är fruktansvärt glada att vi tackade nej när vi blev erbjudna att gå på denna vidiriga skola.
Allt hos er handlar inte om att utvecklas, utan om vem som är bäst redan när man kommer till skolan, vem har den dyraste hästen? Vem har dom dyraste ridkläderna? Vi menar shit, det är väl inte ridkläderna som gör ryttaren eller? och inte hästen heller för den delen, det där är bara bullshit.
Sååå, "Highland" eran dröm våran verklighet, vi lever den.
// Madelene "Tvärskön" Augustsson och Malin "Legenden" Backlund! Puss så länge <3

svar på tal

Alltså va ? Ni gör ju sämsta inläggen....


Svar: (citerat av någon) "men kul att det enda ni gör på eran blogg är att härma highland..."
Vi härmar ju bara Highland enligt er ;)
egd

haha tydligen tar du åt dig iallafall eftersom du lägger ner tid och energi att svara på sånna här kommentarer !

Svar: Ja, sjukt mycket. Det är därför ni allihopa fick min adress så ni kunde komma hem till mig <3

Best Wishes Bea


NAWIE <3

Du måste ju ha ett vareface (?) med tanke på att du svarade och gjorde ett helt inlägg på personens kommentar ;)

Svar: Åh, inlägget var så långt genomtänkt och underbart skriven eller hur? åh min älskade kom hit med din rumpa så ska jag ge den en rejäl slängkyss för så mycket betyder du i mitt liv <333
åh, vill ha dig i mörkret hos mig, här å nu <33 kom hit. nu.

Min Adress är:
Bebetrosa Fittbom
Kukgatan 1337
12348 VARBERG <3

love you

Självtränad hopphäst?

Såg detta klippet för kanske en vecka sedan på en av mina kompisar bloggar tyckte den
var fett awesome, tänkte jag kunde dela med mig av den;)

// Bea Wittbom!


Min åsikt.

men kul att det enda ni gör på eran blogg är att härma highland och försöka "bevisa" på nåt sätt att ni är bättre än dom. snälla ni, kom på nåt eget ! så mycket roligare att läsa en blogg med lite egen stil och egna ideér istället för tråkiga wannabes !


Svar: Hej du anonyme lille vän, Vaddå så DU menar att man kan komma med andra idéer?? WOW.
DU MÅSTE FÅ ETT PRIS. DU är så duktig och välutbildad <333 DU skulle bara se mitt careface när jag läste kommentaren <333 PUSS PÅ DIN STORA FETA BAKDEL <3

take dat biatches

/ beatriché den store


Stalker från kungsbacka

Anonym om Höglandas konkurrenter:
hahha åh töntar, ni ska såklart vara så coola och konkurrera, way to go!
IP: 90.227.115.27
Stina om Galnare daag!:
fuck you! highland är bäst!
IP: 90.227.115.27
Anonym om Idol kväll I Varberg:
haha hur fan pratar ni
IP: 90.227.115.27
Anonym om Parodi of Highland:
Och hur kan det vara en parodi på höglanda? Mogna b-rudar..
IP: 90.227.115.27
höglandabrud om Outfit, videoblogg!:
ni kan ingenting, noobs
IP: 90.227.115.27

Anonym
om Höglandas konkurrenter:
hahha åh töntar, ni ska såklart vara så coola och konkurrera, way to go!
IP: 90.227.115.27

Storm

Hästarna fick inte komma ut för det var klass 1 varning.
Men vi ska ut och mocka hagar?

?


Ibland undrar man vart Clara fått alla ider i från?
Mobba min ponny vad tydligen okej haha
/Emelie "kk" Karlsson

Galnare daag!

Nyss hemkommen från en sjuukt härlig Idol-Kväll! Älskar er tjejor <3 Nu har vi massor med nya videobloggar att lägga ut och statestiken bara går uppåt! Vi ska ta Highland nu tjejer! ;)
Slänger upp en snygg bild också! Emelie "Skogen" Lindskog! <3 <3

gengäld!

Eftersom våran älskade Nathalie har länkat oss gengäldar jag det!:D
http://dressyrfjollorna.blogg.se/
sjkut bra blogg med överfina ponnysar!

Vill du se slagsmål??

Om du vill se när Skadan och Allvetarn slåss så vill vi ha 10 kommentarer?

Idol kväll I Varberg


SÅ mycket mysigare än i Varberg eller vad säger ni? ;)

Ponnysanning!

Ponnysanning har skrivit om hos fett naaajs :D

Det du inte visste, part 2

En anonym källa har tipsat oss om att Highlands fester är ganska kända för att innehålla sex och samlevnad!

Det du inte visste, part 1

Nelly Berntsson är egentligen en kille!

Kontakt


Ett dygn senare!



Ett dygn har bloggen vart igång och vi får väl tacka Highland för statestiken ;)

Tal problem??

 


Stackars bebisgröten

HAHAHA


Parodi of Highland


Gissa facet?


Damp på stalltjänsten!


Utmaning- vad säger ni?

Snackade me Svennis förut och vi pratade om Att ha utmaningar som alla andra bloggar också har, vad säger ni skulle det vara uppskattat? ;) isf får ni komma med massa ider om vad vi skulle kunna göra, Vi väljer ut dom vi tycker är bäst! :) /// skogen :)

Wiiee

Satt och gjorde grymt inlägg i går kväll och så försvann internet och lyckades inte få tillbaka det haha
Alla drar på idol kväll men jag är lat och trött och massor att göra så sitter hemma och är emo :D
Jag kanske skulle sola?

Livet är hårt här läxor redan massor en en hög med tvätt som ska tvättas D: 

Go varberg!!!
Söta klassen är lite trötta!

/Emelie "kk" karlsson

bra jobbat!

grymt!

jag älskar verkligen Linnea!

/skadan

OJOJ!

höglandabrud om Outfit, videoblogg!:
ni kan ingenting, noobs

Svar: Haha börjar ni bli skraja att ni har fått lite konkurrens ;)

Vi alla vet att varbeg är bättre!

// Svennis :D

MAT ÄR GOTT!

Med en rejäl regnskur och förbannat dåligt temprament tog jag mig iallafall hem....
Hur som helst- dressyr passet idag var ja, okej? men tur nog diggar jag våran dressyr tränare eva, stort plus- woopp woopp.
Ikväll blir det idol med mina brudar, och mina sköna mjukisbyxor (y)

för övrigt saknar jag mitt älskade hjärta så hon får vara med idag.


oj, oj, oj!



Matte

Sitter här på skolans datorer och ska ha matte snart igen.
Ikväll blir det Idol med brudsen :D

lagom slö!

mätt och go efter ett dressyr pass! :)
ett super bra dressyr pass idag, Éva våran tränare är sjukt bra, så dagens hiss går till henne!
 nu ska jag gå ut med min hemlige vän MR R, kommer komma en presentation i kväll ;)

kraaam Emelie :))

 
vi i våra bättre dar!

Outfit, videoblogg!


Dressyrträning @ SRG1

Just nu ligger jag hemma i min säng och döör lite! Började rida fram till dressyrlektionen men kände att det funkar inte, så jag cyklade hem! Men jag och Matilda hann ändå göra en videoblogg om min outfit på Greco :) men den kommer sen YT är gaanska segt!
Merca <3
Svennis och Skogen!

Måndag hela veckan

Tja! Nu är vi i fullgång med dressyr träning och stalltjänst. Det är måndag och som alla vet och i kväll är det idol kväll igen!

TAAAACK!

HAHAHAHAAH JAG DÖR!

Vår första videoblogg!

(bildlänk)


/Tilde "AllvetarN" Åhlin, filmaren!

Nu jävlar!

Tjaatjaa bloggen Svennis här :D

Kommit hem från en grymt bra kväll med alla grymma brudar!

Såg att höglanda skrev om oss och klart vi kommer konkurrera med dom! ;)
Nu är det på tiden att Varberg ska visa framfötterna!

Imorgon blir det massa uppdatering med massa skoj så håll utkik!

Bild från Idol kvällen :)
/Svennis

Vågar vi?- klart som fan!

Höglanda har redan varit gulliga och jätt oss lite reklam, thanks bruuudar!
Så nu jävlar får vi srgVarberg komma igång!
/Elin 'skadan' Hammarström!

Lyckad kväll!

Kom nyss hem från Matilda's Place! Vi har haft en mysig kväll med massor av godis och idol! ;D Imorgon blir det dressyrträning på morgonen wooohoooo!
Slänger upp två bilder från min och Elin's Photoshoot!
/Tilde "AllvetarN" Åhlin

Idolkväll

Vi har idolkväll @my place
/ Matilda "Satmaran" Edfeldt

Höglandas konkurrenter

Välkomna till vår nya blogg!
Vi går på Sveriges Ridgymnasium Varberg i Åk 1. Eftersom kungsbacka har en blogg tänkte vi vara copycats. Dock kommer våran blogg vara tusen gånger bättre och tusen gånger roligare.. ;)
Här har vi vår Elin "Skadan" Hammarström!
Beatrice "Bea" Witbom
Matilda "Satmaran" Edfeldt
Emelie "Skogen" Lindskog
Johanna "SotarN" Majlöv
Ninnie "HopparN" Skagerlund
Rebecca "Bebisgröten" Lindqvist
Emelie "KK" Karlsson
Josefine "Trädet" Jönsson
Emelie "Svennis" Svensson
Tilde "AllvetarN" Åhlin

RSS 2.0