Back in business!

Vi hade tänkt oss att hålla oss utanför detta ,
men va fan man måste ha någon i bloggen som driver det såkallade "Highland" till vansinne.
Så här har ni oss, klassens två stoltheter Madelene "Tvärskön" Augustsson & Malin "Legenden" Backlund.

Vi kan ju inleda med att det inte ens är någon idé att ni klankar ner på oss, för det gör oss bara starkare :) Sånt gulligt ni skriver om oss skrattar vi ju bara åt. Så vill vi också säga att ni är överdrivet stolta över eran skola, jag menar vad är det för folk som går där? Det såkallade "Gula horhuset" vi lovar, det är omtalat ! :) Och då är det inget att vara stolt över, tro mig. Vi menar, det vi hört har fått oss att hulka av avsmaklighet. Vi är fruktansvärt glada att vi tackade nej när vi blev erbjudna att gå på denna vidiriga skola.
Allt hos er handlar inte om att utvecklas, utan om vem som är bäst redan när man kommer till skolan, vem har den dyraste hästen? Vem har dom dyraste ridkläderna? Vi menar shit, det är väl inte ridkläderna som gör ryttaren eller? och inte hästen heller för den delen, det där är bara bullshit.
Sååå, "Highland" eran dröm våran verklighet, vi lever den.
// Madelene "Tvärskön" Augustsson och Malin "Legenden" Backlund! Puss så länge <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men alvarligt att alla orkar -.- vem bryr sig seriöst längre? Vist ni gillar Varberg å vi gillar highland. Kan man inte bara konstatera det å skita i den här jävligt sega diskutionen?

2011-09-15 @ 00:16:38
Postat av: Guess who? ;-)

Oj.. Tryckte vi på en ömpunkt ? Du kanske du tyckte de gick för

Långt? Men hjärtat :) det är bara början :)

2011-09-15 @ 07:39:52
Postat av: Highlands största fan!

haha ni fattar inte själva hur pinsamma ni är va? höglanda var först med srg blogg, och med tanke på vilka bloggare som deltar i höglandabloggen så har ni inte en chans att gå om dom ;) ni beter er som ni vore 10, snälla väx upp istället för o snacka skit om en skola ni är så sjukt avis på! ( och ja, det märks väldigt mycket att ni är det, haha)



GO TEAM HIGHLAND!



/ någon som väljer att vara anonym för hon är rädd för pedofiler :)

2011-09-15 @ 20:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0