Hahaha!

Hittade en intressant sak förut på Nelly Berntssons blogg haha! Kolla kommentaren i mitten.
Gamla goa tiderna..

Öppet hus

Precis kommit hem från Öppet hus träffen på skolan. Roligt att de va så många som kom och kollade. Go fika va det bästa visst? och vi snälla elever såklart ;)
Ställ gärna frågor här om ni inte fick svar på allt!

väckarklocka

Våran lärare tyckter om att pika oss verkar det som!
Så idag fick jag och min sambo madde varsin väckarklocka.
Så morgonpigga? Vi är däääär!




Klass 3 VARNING

Det är klass 3 varning i Halland idag. Dvs i Varberg! Det märks kan jag lova skulle cykla ner till stallet förut det gick hyfsat men hem vågade jag inte cykla så jag åkte moppe. Vilket va en nära döden upplevelse. Jag slapp iallafall att cykla. Imorgon är det måndag igen och bara 3 veckor kvar till jullov. Känns konstigt!
Tiden går så himla fort här nere i varberg vi har snart redan gått en termin. Tycker synd om dom som inte lyckas ta sig till Varberg pga ovädret. Typ som Clara och Linnea är i Stockholm och kommer inte ner förän imorgon.

Dags att kolla Beck hoppas på mer uppdatering denna veckan tjejer. Och ni läsare får gärna kommentera om ni undrar något så svarar vi så gott vi kan. / Matilda

Hej Klara

Hej Klara. Jag hade 245 poäng men alla som sökte och hade över 180 poäng kom in på Varberg. Det beror ju helt på hur många det är som söker och hur bra poäng de har. Hoppas du kommer in! Ses säkert på Tisdag om du ska på info mötet. / Matilda
Tänkte bara pika in här att jag kom in på 175 poäng faktiskt och jag blev även erbjuden plats i svedala. Sen är det ju väldigt många som hoppar av pga. hemlängtan osv. så du kommer nog in :)
/ Malin

Mums


Skulle inte vara fel att ha denna kalendern i stallet!

smarta linnea är igång igen!


På bio

Fint va? ;)

Grävlingen

Nu har SRGs lille galna grävling fått somna in för alltid :'(

R.I.P

Palermo (Grävlingen)
2007 06 27 - 2011 24 11

Bio

I kväll ska en del av oss kolla på Breaking Dawn här i Varberg!

Jag älskar våra stockholmare

Här har vi våra älskade stockholmare!

Julmys

Nu har jag, Linnea, Clara och Emelie bakat lussebullar eller inte jag men dom andra 3. Och dom jävlarna lämnade mig och Emelie med disken. "Ha det bra, tack för lånet av köket"
Haha varsegod mina änglar. Mysig kväll och imorgon har vi sovmorgon.
Nu ska jag och Svennis kolla twilight.

En vanlig dag i skolan


Ny klasskamrat och familjemedlem!

Påväg hem på lunchen idag:
Madde - kolla snigeln! det är typ världens minsta snigel.
Jag - fan vad grymt! vi tar med den hem?
Madde - visst. helt seriös typ..
Jag - det kan vi inte göra, men vi skaffar ett husdjur istället.

En minut senare var det bestämt, vi skaffar en hamster. Så efter skolan åkte vi och köpte våran bebis.
Vi döpte han också till Mårten! Gubben i affären tyckte att det passade han faktiskt..

Så Mårten, välkommen in i familjen och SRG!


Välkommen

Vill välkomna Mårten till vårat SRG gäng :)

Back to school

Tilde hittade en låda men jag, jag hittade en låda i lådan!

Christian Brandin!

Precis kommit hem från en grym tävlingshelg i Flyinge! Kan knappt förstå det själv, helt grymt har de varit! Har liksom stått knappt en meter ifrån Maria Gretzer. Det är inte alla som kan säga det ;) Kommer sakna min praktik enormt mycket! Men dröjer inte länge tills jag får träffa dem igen, följer med dem till tävling i Billdal om två helger från fredag till söndag. Två grymma veckor helt enkelt!

Emelie lämnade av mig hos mina bröder för en stund sedan, så när vi stod utanför och rökte nämnde hon något jag faktiskt inte tänkt på förens nu, Christian Brandin har använt min hjälm! För er som inte vet vem de är så jobbar han som modell och skådis, varit med i tex. Falk filmerna och wipeout på kanal5 mfl.. Han är vän till Sara och var där o red för några dagar sedan då lånade han min hjälm. Han fick rida stallets största häst, Nicke! Haha! Det bästa var ju att han åkte av också haha.




Info möte

Det ska vara info möte i Varberg 29 November kl 18.30. Är det någon av läsarna som ska dit kanske?
Välkomna!

We are back again

Måndag morgon taggar vi dressyrträning. Eva har saknat oss! :D

Nästa: Flyinge!

Om fyra dagar är praktiken över och det är dags för skolan igen, lite skönt men ändå inte. Men innan dess väntar fyra grymma dagar i Flyinge! Sitter just nu i sofforna i hästlastbilen påväg ner, har tre timmar kvar innan vi är där så något måste man ju underhålla sig med. Så tänkte bjuda på ett inlägg ;)

Imorgon börjar tävlingarna, eller dem har börjat i dag rättare sagt, men Sara startar imorgon. Fyra hästar har vi med oss, tillräckligt anser jag! Fyra hästar som startar nästan samma klasser och två hästskötare. Intressant hur detta ska gå! Vi har med oss den fina hingsten Quintero 8, Collector MB(Calle), Born to joy(Bosse) och L´Esprit 14(Holly). Sara ska starta höjderna 1,30cm, 1,35cm, 1,40cm, 1,45cm & 1,50cm. Åh vad jag peppar!

Här kommer en bild på Sara & Quintero 8!


Ojoj

Skogens 2 loverboys har skaffat en blogg tillsammans
http://bigbozz.blogg.se
Inte mindre en Nicholai Och Jacob från Ponnyakuten 1 och 2 ;)


Tror Skogen är riktigt glad nu faktiskt ^^

//Svennis

Trött Skogen

Så här trött kan man vara efter några dagars praktik... Stackars Skogen!

Amanda Ericsson

Eftersom Malin berättade om sin praktikplats tänkte jag berätta om min och Isabelles. Vi praktiserar våran tränare världens bästa Amanda Ericsson. Hon håller till nere i Falkenberg/Glommen på en jättefin anläggning som heter Hoppcentrum i Falkenberg. På gården har Amanda ungefär 20 hästar för träning och tävling och hon tävlar upp till 150 hoppning. Det är inte bara Amandas hästar som står på anläggningen utan ca 20 st till så det är hästar överallt. En superfin anläggning, med skrittmaskin, ridhus inbyggt med stallet, en underbar paddock, gräsbana och jätte bra hagar. Vi får ju inte glömma den engelsktalande vaktmästarn vi inte vågar prata med haha!
Vi får hjälpa till att fodra, mocka, rida, släppa in och ut hästar från hagar eller skritten, göra i ordning hästar, städa, putsa och sist men inte minst får vi ju även hjälp med våra hästar vilket är ett stort plus.
Vi bor med Amandas hästskötare Ida och Ida. Norske Ida och Svenske Ida haha! Helt underbara tjejer och jätte roliga. Sen får vi ju inte glömma Christoffer som också har vart här i veckan och hjälpt både oss och Amanda.
Idag har vi hopptränat för Amanda och Christoffer och hjälpt Amanda, Ida, Ida och Christoffer när dom hoppade. En hoppdag helt enkelt.
Första dagen va väldigt lång då slutade vi inte förän vid halv 7. Men dagarna ser ut så här.
07.00 - Börjar vi.
Mellan 12-13 - Har vi lunch (beroende på när vi hinner)
17.00 Brukar vi bli klara till, annars slutar vi när vi blivit klara med stallet och allt som ska göras.
Jätte grym prakitikplats! Amanda är världens roligaste person och alla som vi jobbar med är ett väldigt härligt gäng. Som tex i morse va bilen full proppad + två hundar. Haha Christoffer satt i hundens knä och inte tvärtom!
/ Matilda och Isabelle

Min praktikplats!

Fyfan brudar, kass uppdatering här! Såhär kan ni inte hålla på?! Vill ju kunna läsa om vad mina saknade tjejer gör på sitt höstlov & praktiken. Bara för det så ska jag skriva lite om min praktik.

Jag praktiserar på Clearview Farm i onsala hos Sara Samuelsson. Grymt fin anläggning med en asnygg manege & en skrittmaskin. Stallet är inte att klaga på heller kan jag lova er! I stallet finns det 12 boxplatser men bara 11 hästar för tillfället. Hästarna är väldigt fina och riktigt, riktigt duktiga hopphästar. Stallet har även 2 hingstar men det är knappt så man märker det, dem är hur snälla som helst! Men som sagt, man kan aldrig lita på hingstar..

Hästarna går ungefär 60minuter i skrittmaskinen per dag och sen ett ridpass på det. Så dem hålls igång kan jag lova! Men just nu är det inte jätte många som rids, xion - en jätte fin stor fux som har fått gaffelbands skada, så han står. Sen även mitt projekt under dessa två veckor - en treåring som blev inriden förra vintern men inte ridits sen dess typ, han ska jag ha som projekt nu i två veckor. Idag longerade jag han och han var jätte fin. Sen red vi ut i det fina höstvädret, jag red på ett stort sto som heter fia. Grymt fin är hon!

Jag jobbar måndag - fredag varje vecka mellan 8.00 - 17.00 varje dag. Blir oftast senare, idag slutade jag inte förens klockan sex för det var så himla mycket att göra! Så det är inget lätt jobb precis. Ska även med dem till kungsbacka ridklubb på söndag för Sara ska tävla fyra hästar. Så håll utkik efter mig, kan dock inte vara svårt att se oss med tanke på deras enorma hästlastbil. Nästa vecka ska jag även följa med dem till Flyinge från torsdag till söndag för Sara ska tävla då med. Men jag har inte bestämt mig än, ska ju trots allt hem till varberg på söndagen så kan bli rätt tajt med schemat, men det ska nog gå att lösa! Hade varit fett grymt! Kan nog fråga skolan om de går att ta ledigt en dag, det är trots allt skolrelaterat hehe.

Vad mer finns det att säga? Min praktikplats är grym! Riktigt nöjd! Det är mycket att göra, hästar som ska göras iordning för skrittmaskin, fixas & ridas,boxar och hagar ska mockas, och ta mig fan ska hästarnas hovar kratsar varje gång de går ut från stallet. Det värsta jag vet! Men det kommer bli två grymma veckor kan jag lova!


RSS 2.0