Amanda Ericsson

Eftersom Malin berättade om sin praktikplats tänkte jag berätta om min och Isabelles. Vi praktiserar våran tränare världens bästa Amanda Ericsson. Hon håller till nere i Falkenberg/Glommen på en jättefin anläggning som heter Hoppcentrum i Falkenberg. På gården har Amanda ungefär 20 hästar för träning och tävling och hon tävlar upp till 150 hoppning. Det är inte bara Amandas hästar som står på anläggningen utan ca 20 st till så det är hästar överallt. En superfin anläggning, med skrittmaskin, ridhus inbyggt med stallet, en underbar paddock, gräsbana och jätte bra hagar. Vi får ju inte glömma den engelsktalande vaktmästarn vi inte vågar prata med haha!
Vi får hjälpa till att fodra, mocka, rida, släppa in och ut hästar från hagar eller skritten, göra i ordning hästar, städa, putsa och sist men inte minst får vi ju även hjälp med våra hästar vilket är ett stort plus.
Vi bor med Amandas hästskötare Ida och Ida. Norske Ida och Svenske Ida haha! Helt underbara tjejer och jätte roliga. Sen får vi ju inte glömma Christoffer som också har vart här i veckan och hjälpt både oss och Amanda.
Idag har vi hopptränat för Amanda och Christoffer och hjälpt Amanda, Ida, Ida och Christoffer när dom hoppade. En hoppdag helt enkelt.
Första dagen va väldigt lång då slutade vi inte förän vid halv 7. Men dagarna ser ut så här.
07.00 - Börjar vi.
Mellan 12-13 - Har vi lunch (beroende på när vi hinner)
17.00 Brukar vi bli klara till, annars slutar vi när vi blivit klara med stallet och allt som ska göras.
Jätte grym prakitikplats! Amanda är världens roligaste person och alla som vi jobbar med är ett väldigt härligt gäng. Som tex i morse va bilen full proppad + två hundar. Haha Christoffer satt i hundens knä och inte tvärtom!
/ Matilda och Isabelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0